Projects

Projects

Tieptypiques:

Rondom de frêle Bridget staan verschillende types, die samen met haar de wereld, de liefde en alles wat mooi is bezingen. Of het nu gaat om ex-partners, een feestelijke avond, of één van Bridget vele reizen: alles kent zijn melodie en timbre. Samen met Wouter van Aaken (contrabas, gitaar, klarinet) en Toine Hultermans (saxofoon) en Ben Wright (percussie) creëren ze een heerlijk stoofpotje van jazz, manouche en Franse chanson met teksten die dan weer ridicuul en dan romantisch zijn.

Bridget van Zundert:zang, gitaar en banjo
Wouter van Aaken: contrabas, klarinet, gitaar
Toine Hultermans: saxofoon
Ben Wright: percussie

Voor een impressie klik hier!

Brookside Barn:

In een afgelegen schuur in Moergestel, komt geregeld een clubje samen die een voorliefde heeft voor oude bluegrass, cheesy country en meeslepende americana. Uitkijkend over velden met grazende schapen hebben ze veel kalme avonden gevuld met hun meerstemmige gejank over verloren liefdes, terwijl de accordeon zijn weemoedige klanken kreunt, en de mandoline en banjo er vrolijk omheen dansen.

Edwin Daemen: zang en accordeon
Bridget van Zundert: zang, gitaar en banjo
Sander van der Schaaf: mandoline, octaafmandoline, zang
Wouter van Aaken: contrabas en zang.

Voor meer info klik hier!

Edith Piaf:

‘Quand il me prend dans ses bras, il me parle tout bas, je vois la vie en rose’.
De chansons van Edith Piaf is liefde in muzikale vorm en gaat recht naar de ziel. In de loop der jaren heb ik haar werk vertolkt op bruiloften, begrafenissen, speciale verjaardagen en gewoon voor de lol op een terras in ruil voor gratis wijn. Soms alleen met gitaar, of met een accordeonist. Neem gerust contact op, en dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw bijzondere gelegenheid.

Voor een voorproefje klik hier!