Recordings

Recordings

Praesens (2023)

‘Praesens’ staat voor onvoltooide tegenwoordige tijd, oftewel: het nu. In het nu zijn en leven gebeurt tijdens reizen bijna moeiteloos, maar kost in het drukke alledaagse leven meer aandacht en bewustzijn. 'Panamericana' omschrijft wat er zoal te zien was gedurende Bridget haar reis over de Panamerican Highway van Argentinië t/m de VS. 'Why don't we' gaat over hoe we elkaar neigen te verliezen door te verdwijnen in ons scherm, en dus niet in het nu te zijn met elkaar. 'Let us go' omschrijft het lastige loslaatproces van een dierbare vriendschap, terwijl 'A Perfect match' een ideale liefde bezingt.

Bridget van Zundert: vocals, acoustic guitar, electric guitar, banjo
Wouter van Aaken: double bass, acoustic guitar on 'Panamericana', clarinet on 'Let Us Go', piano on 'Let us Go', mixing and mastering
Annamária Bomborová: backing vocals
Roeland Uijtdewilligen: percussion on 'Panamericana'

Moon Recordings (2018)

‘Moon Recordings’ is op een zonnige zondagmiddag in april opgenomen in Kunstmaan Tilburg. Aanstekelijke liedjes met Franse en Latijns Amerikaanse invloeden wisselen af met meeslepende geluiden in het Engels. Er zijn hiervan ook live video opnames gemaakt: klik hier.

Vocals & guitar: Bridget van Zundert
Mandoline & banjo: David Cornelissen
Backing vocals: Steph Byrne
Double bass: Donald van der Goes
Percussion: Roeland Uijtdewilligen

Breaking Waves (2014)

‘Breaking Waves’ is in één adem ingespeeld in de kapel van Ateliers Tilburg, onder leiding van producer Yvo van Gemert. De warme akoestiek van deze charmante kapel is goed terug te horen op de plaat. ‘Flee’ is opgenomen in van Gemert’s Velvet Overlook Studio Tilburg.

Vocals & guitar: Bridget van Zundert
Mandoline & banjo: David Cornelissen
Backing vocals: Steph Byrne
Double bass: Thom de Graaf

Voor de ‘Flee’ is de hulp ingeschakeld van
gastmuzikanten:
Conny Eßbach: klarinet
Kees Schoone: accordeon
Yvo van Gemert: drums